Automatinis paveikslėlių apkarpymas

Išskleist
2014-10-28 17:50 - 2014-10-28 17:57 #11719 nuo Megejas
Megejas atsakė į temą: Ats: Automatinis paveikslėlių apkarpymas
Labas,
gali daryt sekantį variantą:
atsidarai components/com_virtuemart/assets/css/vmsite-ltr.css
ir pačioje apačioje įdedi:

.productdetails-view .main-image img {
width:150px;
}

parametras width įsirašai tokį kokio tau reik jei šablonas responsive gali uždavinėt plotį procentais

p.s ir ką noras darydamas stenkis kuo mažiau koreguot ir talpint pašalinių dalykų į php failus. Pirma tai blogai tuo kad atlikus versijos atnaujinimą didelė tikimybė visa tai prarast antra jei dedi koki php ar java skriptą ir nelabai supranti kaip jis veikia gali pakenkt tinklalapio saugumui

Visi dalykai įmanomi, kol neįrodyta, kad jie neįmanomi.
Paskutinis taisymas: 2014-10-28 17:57 nuo Megejas.

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

Išskleist
2014-10-28 17:22 #11718 nuo raimiuxas
raimiuxas atsakė į temą: Ats: Automatinis paveikslėlių apkarpymas

Ghost parašė: Paprastas sprendimas būtų nurodyti div, kuriame yra paveiksliukas, išmatavimus, o patį paveiksliuką sucentruoti. Jei visi paveiksliukai būna su baltu fonu, div foną irgi baltą padaryk ir atrodys gerai.


Tikslinuosi: ar turi omeny kažką panašaus į tai:
<div style="height:142px;width:142px;align:center;">
<img src=" someimage.jpg " style="width:100%; height:100%">
</div>

Jeigu taip - ar teisingai suprantu, jog šį div kodą reiktų patalpinti į atitinkamas .php kodo vietas?

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

Išskleist
2014-10-27 05:46 #11714 nuo Ghost
Ghost atsakė į temą: Ats: Automatinis paveikslėlių apkarpymas
Paprastas sprendimas būtų nurodyti div, kuriame yra paveiksliukas, išmatavimus, o patį paveiksliuką sucentruoti. Jei visi paveiksliukai būna su baltu fonu, div foną irgi baltą padaryk ir atrodys gerai.

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

Išskleist
2014-10-26 18:13 #11713 nuo Megejas
Megejas atsakė į temą: Ats: Automatinis paveikslėlių apkarpymas
Labas,

Bent aš niekada nemačiau panašaus plugino reikia krapštytis prie kodo "prisukinėt" kažkoki pašalinį skriptą ,su css kažka manau galima paburt ...ir t.t amžiaus čia problema su tais img kėlimais.

Visi dalykai įmanomi, kol neįrodyta, kad jie neįmanomi.

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

Išskleist
2014-10-26 15:53 #11712 nuo raimiuxas
raimiuxas sukūrė temą: Automatinis paveikslėlių apkarpymas
Sveiki. Gal galėtumėt rekomenduoti kokius pluginus / kodo pakeitimus, jog automatiškai apkarpytų prekių paveiksliukus? Didelė problema yra, kai keliamos nevienodo dydžio foto ir tokių foto yra ne vienas 100 :)

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

Puslapio sukūrimo laikas: 0.230 sekundžių
Forumas naudoja Kunena forumas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Blokuoti slapukus jūs galie atlikę atitinkamus nustatymus  naršyklėje.