Paysera

Išskleist
2015-09-06 15:28 #12169 nuo Megejas
Megejas atsakė į temą: Ats: Paysera

v.avguliene parašė: Supratau, o kur tos gaires ieskot? Suprantu kad klausimai zinanciam kvailoki, bet visgi kur ji...?

Naudojamo šablono index.php failo pradžioje. Jei naudojamas kažkoks "mandresnis " frameworkinis šablonas gali index.php faile ir nebūt tada reikia žiūrėt konkrečiai kokia struktūra to šablono

Visi dalykai įmanomi, kol neįrodyta, kad jie neįmanomi.
Tema užrakinta.
Išskleist
2015-09-06 12:38 #12168 nuo v.avguliene
v.avguliene atsakė į temą: Ats: Paysera
Supratau, o kur tos gaires ieskot? Suprantu kad klausimai zinanciam kvailoki, bet visgi kur ji...?
Tema užrakinta.
Išskleist
2015-09-05 12:01 - 2015-09-05 12:46 #12166 nuo Megejas
Megejas atsakė į temą: Ats: Paysera
tarp head gairių nesvarbu kur gali prieš </head> gairę

Visi dalykai įmanomi, kol neįrodyta, kad jie neįmanomi.
Paskutinis taisymas: 2015-09-05 12:46 nuo Megejas.
Tema užrakinta.
Išskleist
2015-09-05 11:27 #12165 nuo v.avguliene
v.avguliene sukūrė temą: Paysera
Susikuriau projekta payseroje ir kad uzbaigti reikia ideti taga. praso idekti svetaines <head></head>
Kuroj cia vietoj?
Tema užrakinta.
Puslapio sukūrimo laikas: 0.213 sekundžių
Forumas naudoja Kunena forumas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Blokuoti slapukus jūs galie atlikę atitinkamus nustatymus  naršyklėje.