Dėl klaidos rodymo

Išskleist
2014-11-14 18:10 #11761 nuo vece
vece atsakė į temą: Ats: Dėl klaidos rodymo
Ačiū, padėjo.

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

Išskleist
2014-11-13 15:06 - 2014-11-13 15:08 #11759 nuo Megejas
Megejas atsakė į temą: Ats: Dėl klaidos rodymo
Labas,
Yra keletas variantu. Joomlos valdymo skydas->globalios nuostatos->serveris-> punktas Pranešimai apie klaidas nustatyti- Nėra. Jei nepadeda galima .htaccess faile įrašą pridėt:
php_flag display_errors off

php_value error_reporting E_NONE

Jei visa tai lokaliame serveryje atsidarai php.ini failą ir :
display_errors = Off

Visi dalykai įmanomi, kol neįrodyta, kad jie neįmanomi.
Paskutinis taisymas: 2014-11-13 15:08 nuo Megejas.

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

Išskleist
2014-11-13 14:27 #11758 nuo vece
vece atsakė į temą: Ats: Dėl klaidos rodymo
o kaip išjungti php klaidų rodymą?

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

Išskleist
2014-11-10 18:04 #11750 nuo Martis33
Martis33 atsakė į temą: Ats: Dėl klaidos rodymo
Sveikas, pabandyk išjungt php klaidų rodymą

Tikrai daugiau dalykų padarytume, jei nelaikytume jų neįmanomais.

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

Išskleist
2014-11-04 15:08 #11734 nuo vece
vece sukūrė temą: Dėl klaidos rodymo
Šioje nuorodoje http://taff.lt/index.php/component/joomsport/player/3?Itemid=2014 metą tokią klaidą

Warning: array_push() expects parameter 1 to be array, null given in /home/taff/domains/taff.lt/public_html/components/com_joomsport/models/default/player.php on line 313,

kaip ją išspręsti, gal galėtumėt padėti?

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

Puslapio sukūrimo laikas: 0.219 sekundžių
Forumas naudoja Kunena forumas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Blokuoti slapukus jūs galie atlikę atitinkamus nustatymus  naršyklėje.