Kaip apsaugoti pirma puslapį? [IŠSPRĘSTA]

  • algis.k
  • algis.k avataras Temos autorius
  • Lankytojas
  • Lankytojas
2011-09-04 15:00 - 2011-09-04 15:38 #4721 nuo algis.k
algis.k atsakė į temą: Ats: Kaip apsaugoti pirma puslapį? [IŠSPRĘSTA]
Dėkui, bandysiu kažką išburt... ;)
Paskutinis taisymas: 2011-09-04 15:38 nuo algis.k.

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

Išskleist
2011-09-04 14:58 #4720 nuo bandana
bandana atsakė į temą: Ats: Kaip apsaugoti pirma puslapį? [IŠSPRĘSTA]
Šiaip aš manau, kad tau tiesiog reikia pasikeisti Joomla Login modulį.
Tai reiškia, kad tikrąjį Joomla kodą reikia pakeisti, pašalinant nereikalingas nuorodas į slaptažodžio keitimą, registravimąsi ir pan. Tuo pačiu, tau reikia atitinkamame faile pakeisti vartotojo vardo langelį į "hidden" ir nustatyti jam pradinę reikšmę.
Tada, žinoma AutoLogin įskiepį reikia išjungti - viskas turėtų veikti su modifikuotu Joomla kodu.
P.S. kodą reikia modifikuoti ne pačios Joomla šakniniame aplanke, bet savo šablono aplanke sukurti jo kopiją. T. y. iš \modules\mod_login\ viską nukopijuok į savo šablono aplanką, pavadinimu "mod_login". Toliau - jame reikia redaguoti failą c:\wamp\www\joomla123lt\modules\mod_login\tmpl\default.php, kuriame ir yra visas prisijungimo modulio kodas. Manau, kad nesunkiai atsirinksi, kurios eilutės yra nuorodos ir pan.

"Neklausk, ką tau davė tavo šalis. Klausk, ką tu davei savo šaliai". J.F. Kenedis

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

  • algis.k
  • algis.k avataras Temos autorius
  • Lankytojas
  • Lankytojas
2011-09-04 14:45 - 2011-09-04 14:46 #4719 nuo algis.k
algis.k atsakė į temą: Ats: Kaip apsaugoti pirma puslapį? [IŠSPRĘSTA]

bandana parašė: Visų pirma, jei nenori tokio efekto, kaip leidimas sukurti naują sąskaitą (registruotis), tai tiesiog puslapio globaliose nuostatose nurodyk, kad registracija neleidžiama.
Antra - Joomla prisijungimo modulyje yra parinktis: "Puslapis, į kurį nukreipiama atsijungus". Reikia nustatyti jį į tą straipsnį (meniu punktą), kuriame yra pradinė prisijungimo forma.

1. Jeigu nurodau kad registracija neleidžiama ir ivedu bloga slaptažodį vistiek numeta mane į registracijos puslapi tik be leidimo registruotis o su tais pamiršai slaptažodį ir t.t, o man šito nereikia.
2. Aš ir esu taip nustates kai išsiloginu esu nukreipiamas i man reikalinga puslapį. BET PASPAUDUS NARŠYKLEJE BACK KNOPKE AŠ VEL GALIU PAKLIUT Į TINKLAPĮ , KAIP IŠSPREST ŠIA PROBLEMA?
Įsivaizduok aš vaikšatu po uždarą tinklapį , po to išsiloginu ir einu gert kavos. O tuo metu priseda prie mano kompo tarkim kaimynas paspaudžia BACK naršyklėje ir mato visą jo turinį...
Paskutinis taisymas: 2011-09-04 14:46 nuo algis.k.

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

Išskleist
2011-09-04 14:26 #4717 nuo bandana
bandana atsakė į temą: Ats: Kaip apsaugoti pirma puslapį? [IŠSPRĘSTA]
Visų pirma, jei nenori tokio efekto, kaip leidimas sukurti naują sąskaitą (registruotis), tai tiesiog puslapio globaliose nuostatose nurodyk, kad registracija neleidžiama.
Antra - Joomla prisijungimo modulyje yra parinktis: "Puslapis, į kurį nukreipiama atsijungus". Reikia nustatyti jį į tą straipsnį (meniu punktą), kuriame yra pradinė prisijungimo forma.

"Neklausk, ką tau davė tavo šalis. Klausk, ką tu davei savo šaliai". J.F. Kenedis

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

  • algis.k
  • algis.k avataras Temos autorius
  • Lankytojas
  • Lankytojas
2011-09-04 14:25 - 2011-09-04 14:26 #4716 nuo algis.k
algis.k atsakė į temą: Ats: Kaip apsaugoti pirma puslapį? [IŠSPRĘSTA]

if (username=="guest" && password=="login") { {

radau :blush:
Paskutinis taisymas: 2011-09-04 14:26 nuo algis.k.

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

  • algis.k
  • algis.k avataras Temos autorius
  • Lankytojas
  • Lankytojas
2011-09-04 14:17 - 2011-09-04 14:18 #4715 nuo algis.k
algis.k atsakė į temą: Ats: Kaip apsaugoti pirma puslapį? [IŠSPRĘSTA]
Radau tokia forma bet nežinau kur prarašyt useri ir passworda :huh:

<HEAD>

<S-CRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- I highly suggest to add atleast some protection to make the script into an external js document... that way its just a tiny bit more secure... -->

function LogIn(){
loggedin=false;
username="";
password="";
username=prompt("Username:","");
username=username.toLowerCase();
password=prompt("Password:","");
password=password.toLowerCase();
if (username=="guest" && password=="login") {
loggedin=true;
window.location="home-page.html";
}
if (username=="guest2" && password=="login2") {
loggedin=true;
window.location="home-page2.html";
}
if (loggedin==false) {
alert("Invalid login!");
}
}
</SCRIPT>

<BODY>

<center>
<form><input type=button value="Login!" on-Click="LogIn()"></form>
</center>

Paskutinis taisymas: 2011-09-04 14:18 nuo algis.k.

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

  • algis.k
  • algis.k avataras Temos autorius
  • Lankytojas
  • Lankytojas
2011-09-04 13:53 #4714 nuo algis.k
algis.k atsakė į temą: Ats: Kaip apsaugoti pirma puslapį? [IŠSPRĘSTA]

Megejas parašė: Manau paprasčiausiai pasidarai paprastą html login formą (arba susirandi gatavą internete jei nenori savo kurt jų pilna) ir po to nukreipi (redirect) į joomlą.

Radau forma, bet dabar iškila klausimas kaip išsiloginti iš tinklapio???

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

Išskleist
2011-09-04 13:38 - 2011-09-04 13:38 #4712 nuo Megejas
Megejas atsakė į temą: Ats: Kaip apsaugoti pirma puslapį? [IŠSPRĘSTA]
Manau paprasčiausiai pasidarai paprastą html login formą (arba susirandi gatavą internete jei nenori savo kurt jų pilna) ir po to nukreipi (redirect) į joomlą.

Visi dalykai įmanomi, kol neįrodyta, kad jie neįmanomi.
Paskutinis taisymas: 2011-09-04 13:38 nuo Megejas.

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

  • algis.k
  • algis.k avataras Temos autorius
  • Lankytojas
  • Lankytojas
2011-09-03 09:47 #4704 nuo algis.k
algis.k atsakė į temą: Ats: Kaip apsaugoti pirma puslapį? [IŠSPRĘSTA]
Netinka šitas variantas: Todėl kad jeigu įvedus netinkamą slaptažodį esi nukreipiamas į registracijos puslapį . O man nereikia kad registruotusi kas nori.... :( .
Reikia kad tinklapis ,butų pilnai uždaras išsiloginai ir viskas. O dabar išsiloginau paspaudžiu back knopke naršyklėje ir vėl matau visus meniu , tekstus nors jie nustatyti REGISTER vartotojams , kažkoks briedas. Aišku jei spaudi ant tu meniu vėl joomla rašo kad pirma reikia užsiregistruoti ir vėl numeta į moduli LOGIN kurio apačioj vėl vartotojas gali pasirinkti punktą (sukurti sąskaitą), pasaka be galo.
Gal kas žinot ar galima šitą problemą išspresti su RS form pro? :huh:

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

  • algis.k
  • algis.k avataras Temos autorius
  • Lankytojas
  • Lankytojas
2011-09-02 14:20 #4697 nuo algis.k
algis.k atsakė į temą: Ats: Kaip apsaugoti pirma puslapi? Ar ira tam plėtinys?
Dar vistiek kažkiokia nesamonė: kai aš išsiloginu iš tinklapio ir naršyklėje paspaudus Go back mygtuką galių vėl patekti į tinklapį kodėl?Tipo aš prisilogines . Pas jus to nera...

Norėdami dalyvaut diskusijoje prašome Prisijungti arba Sukurti sąskaitą.

Puslapio sukūrimo laikas: 0.267 sekundžių
Forumas naudoja Kunena forumas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Blokuoti slapukus jūs galie atlikę atitinkamus nustatymus  naršyklėje.